O podjetju

Podjetje Medium je tiskarna z več kot tridesetletnimi izkušnjami s področja grafike. Glavna dejavnost podjetja je tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa izvajamo grafično oblikovanje, grafično pripravo, prelom, skeniranje in fotografijo. Tisk dopolnjujemo z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in drugih poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

Naše prednosti so kvaliteta, prilagodljivost, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznejšimi materiali.

V tiskarskem proizvodnem procesu uporabljamo okolju prijaznejše barve, izdelane na osnovi rastlinskih olj, večina papirja ki gre skozi našo tiskarno pa ima okoljski certifikat FSC ali PEFC. Zavzemamo se za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje, kar dokazujemo s certifikatom ISO 14001 in s shemo EMAS.

MEDIUM, design, grafični inženiring, tisk, d.o.o.
Žirovnica 60C
4274 Žirovnica

Matična številka: 5550289000
ID št. za DDV: SI11732806
TRR 1 / IBAN 1: SI56 0209 1001 3520 804 (NLB d.d.), BIC1: LJBASI2X
TRR 2 / IBAN 2: SI56 0318 6100 0122 631 (SKB d.d.), BIC2: SKBASI2X
TRR 3 / IBAN 3: SI56 0700 0000 1203 957 (Gorenjska banka d.d.), BIC3: GORESI2X

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Kranju, ustanovljena 10. 1. 1992, vložna številka 1/02810/00, osnovni kapital: 27.124,00 EUR.

Medium ekipa

Smo skupina zaposlenih, ki vam z veseljem pomagamo uresničiti vaše želje. Skupaj z vami poiščemo primerno rešitev za tiskovine ali za promocijske izdelke.

Miran Dolar - Tiskarna Medium

Direktor

Miran Dolar

Rolanda Ravnihar Dolar - Tiskarna Medium

Finance

Rolanda Ravnihar Dolar

Primož Ravnihar - Tiskarna Medium

Vodja tiskarne

Primož Ravnihar

Luka Dolar - Tiskarna Medium

Vodja projektov / prodaja

Luka Dolar

Nejc Ravnihar - Tiskarna Medium

Prodaja

Nejc Ravnihar

Martina Košir - Tiskarna Medium

Prodaja

Martina Košir

Mirjam Fain - Tiskarna Medium

Splošne zadeve / ekologija

Mirjam Fain

Gašper Bregar - Tiskarna Medium

Oblikovalec

Gašper Bregar

Peter Mrak - Tiskarna Medium

Grafični operater

Peter Mrak

Aljoa Mikluš - Tiskarna Medium

Grafični operater

Aljoša Mikluš

Okoljska naravnanost

Skrbi za varovanje okolja od začetka delovanja posvečamo veliko pozornosti. Kot prva in trenutno edina tiskarna v Sloveniji smo vključeni v okoljsko shemo EMAS, imamo pa tudi okoljski certifikat ISO 14001 (od leta 2010 oz. 2011). S tem formalno dokazujemo, da izpolnjujemo zakonske zahteve, obvladujemo stroške, učinkovito izkoriščamo vire, preprečujemo onesnaževanje in odprto komuniciramo z javnostjo. Preverjene okoljske informacije objavljamo v Okoljski izjavi, ki jo posodobimo enkrat letno in je objavljena na naši spletni strani. V njej so zapisani okoljski vidiki naše organizacije in konkretni cilji za zmanjševanje naših vplivov na okolje.

V podjetju Medium se trudimo v čim večji meri ravnati po načelu trajnostnega razvoja. To pomeni, da poznamo naše vplive na okolje in se obenem zavedamo potrebe po takšnem razvoju, ki bo posledice našega delovanja zminimaliziral in ne bo oškodoval naslednjih generacij.

Certifikat EMAS Certifikat SIQ Certifikat IQNET
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo spletno storitev, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o možnih nastavitvah piškotkov