Tiskarna Medium je podjetje z več kot dvajsetletnimi izkušnjami s področja tiska, grafike in oblikovanja. Glavna dejavnost je tiskanje, grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, založništvo prodaja koledarjev, tiskanje vizitk, rokovnikov, planerjev, poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

tisk, tiskarna, tiskarne, tiskanje, oblikovanje, vizitke, cenik, digitalni, offset, poslovno darilo, poslovna, darila, promocijska, na majice, verzi, rojstni dan, plakatov, vizitk, letakov, fotografija, koledar, ilustracija, design, rojstni dan

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Certifikati

Novice

Svetovni dan oceanov

Petek 8. Junij, 2018

Leta 1972 je Generalna skupščina Združenih narodov 5. junij razglasila za Svetovni dan okolja, 8. junija pa obeležujemo Svetovni dan oceanov. Letos oba dneva povezuje skupna vodilna misel, in sicer je namenjena prizadevanju vseh nas, da ustavimo onesnaževanje s plastičnimi odpadki ter tako zaščitimo naše dragoceno okolje.


Prizadevanje za zmanjšanje onesnaževanja s plastiko je poziv k ukrepanju, da se združimo v boju proti enemu od velikih okoljskih izzivov našega časa. Vodilna misel  nas vabi k razmisleku, kako spremeniti svoje vsakdanje navade, da bi zmanjšali težko breme onesnaževanja s plastiko za okolje, prostoživeče živalske in rastlinske vrste – in svoje lastno zdravje. Čeprav ima plastika veliko koristnih načinov uporabe, se preveč zanašamo na njeno rabo za izdelke za enkratno uporabo, in to s hudimi posledicami za okolje. 


»Po nekaterih ocenah se v svetovnem merilu vsako minuto proda milijon plastičnih steklenic s pijačami, vsako leto se uporabi okoli 500 milijard plastičnih vrečk za enkratno uporabo, itd. Gledano v celoti se skoraj polovica proizvedenih plastičnih materialov uporabi za izdelke za enkratno uporabo. V svetovnem merilu  skoraj tretjina zavržene odpadne plastične embalaže ne vstopi v sistem zbiranja odpadkov, kar pomeni, da odpadna plastika konča v okolju. Vsako leto v oceane zaide do 13 milijonov ton odpadne plastike, kjer duši koralne grebene in ogroža morske živalske in rastlinske vrste. Plastični odpadki, ki končajo v oceanih, lahko v enem samem letu tudi do štirikrat obkrožijo Zemljo in lahko razpadajo tudi več sto let (spletna stran Svetovni dan okolja)«.


Vir: MOP

Petek 8. Junij, 2018

Svetovni dan oceanov

Če želimo še plavati v čistem morju in oceanih, moramo kaj narediti za to.

Četrtek 17. Maj, 2018

Svetovni dan čebel

Svetovni dan čebel mora postati gibanje za ohranitev našega zelenega, cvetočega planeta.

Nedelja 31. Julij, 2016

Srebrnik 20 Čebelc

V podporo projektu 20. maj, Svetovni dan čebel smo izdali srebrnik 20 Čebelc.

Četrtek 11. Februar, 2016

Priznanje za zgodnjo registracijo v shemo EMAS

Evropska komisija nam je poslala Priznanje za zgodnjo registracijo v shemo EMAS.

Sreda 11. November, 2015

Medium podpira OVE

V podjetju Medium se zavedamo, da je energija dragocena. Zato vlagamo v obnovljive vire energije. 

Torek 1. September, 2015

Igralna hiška - čebelnjak

Vsi želimo, da bi naši otroci svoj prosti čas preživljali kvalitetno, ustvarjalno in aktivno. V ta namen smo  v podjetju Medium, d.o.o., izdelali prav posebno igralno hiško – čebelnjak, s katerim bomo najmlajšim že v otroštvu pomagali vstopiti  v svet čebel in jim približali pomen čebel za življenje in okolje.

Ponedeljek 27. Julij, 2015

Predstavitveni video

Naše stranke nas velikokrat sprašujejo, kako nastane njihova tiskovina...

© 2005 - 2018, Medium d.o.o. Žirovnica, vse pravice pridržane. Izvedba Webshocker
Oblikovanje Vizitk, Plakatov Die Druckerei Medium Poslovna Darila Medium Tiskarna Medium